Open dag 2022

Ben je net in Amersfoort komen wonen en op zoek naar een leuke tennisvereniging, of wil je juist een andere sport beoefenen en lijkt tennis je wat? Het kan ook dat je je kind(eren) wilt laten kennismaken met de tennissport en nog op zoek bent naar een vereniging.

Tennisvereniging Metgensbleek houdt op zaterdag 18 juni ’s middags van 15 tot ca. 18 uur een Open Dag. Hierbij is iedereen welkom om kennis te maken met de tennissport en onze vereniging. Voor zowel junioren als senioren zal er door onze KNLTB-gediplomeerde trainers een leuk en afwisselend programma opgezet worden. Zij verzorgen een mooie tennis-clinic, geven deze middag gratis proef-lessen en zullen zorgen dat iedereen voldoende zorg en aandacht krijgt om kennis met tennis te kunnen maken. De trainers zorgen dat er voldoende rackets beschikbaar zijn; als je komt, zorg dan wel dat je geschikte sportschoenen draagt.

Tussen de bedrijven door zullen er lekkere tapas-hapjes en drankjes geserveerd worden, zal er voor de kleintjes een springkussen aanwezig zijn en krijgen zij die zich aanmelden een leuke goodie-bag mee naar huis. Daarnaast zullen nieuw aangemelde leden een speciale aanbieding krijgen.

TV Metgensbleek is een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, die recreatief tennis hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt ook in steeds grotere mate met teams meegedaan aan competities en in het voor- en naseizoen organiseert Metgensbleek een open toernooi. De club is gelegen in de wijk Liendert en ligt langs het Valleikanaal mooi centraal tussen de wijken Schothorst, De Koppel, Kruiskamp/stadscentrum en Liendert-Rustenburg. Metgensbleek beschikt over 4 kunstgrasbanen met ledverlichting, een hardcourt trainingsbaan en een oefenkooi.

Het adres is Parelhoenstraat 12-A, 3815 AG Amersfoort. Meer informatie via de email: opendag@metgensbleek.nl, of op de website metgensbleek.nl

Dus mis het niet! Tot zaterdag 18 juni!