OPEN TOERNOOIEN VOLWASSENEN

TV Metgensbleek heeft twee open toernooien voor 17+. In het voorjaar de “Metgensbleek Open” en in het najaar het “Regenboog Toernooi”.

De Metgensbleek Open is een (gemengd) dubbeltoernooi dat eind maart plaats vindt. Het toernooi is daarmee een ideale voorbereiding voor de voorjaarscompetitie.

Het Regenboogtoernooi vindt eind augustus plaats, in de laatste week van de vakantie. Het is een enkel en (gemengd) dubbeltoernooi en een ideaal toernooi om weer in vorm te komen na de vakantie.

Kleinschalig, laagdrempelig en ontspannen
Toernooien bij TV Metgensbleek onderscheiden zich door kleinschaligheid, laagdrempelige toegang en een ontspannen sfeer. We spelen vrijwel altijd in poules in de categorieën 5, 6, 7 en 8. Iedere deelnemer of duo speelt daardoor meerdere wedstrijden. De ontmoeting en gezelligheid staat voorop. En de bezetting op het toernooi biedt over het algemeen ruimte om waar nodig een wedstrijd te schuiven.

Zin om mee te doen? Schrijf je in! Kijk op deze link om je in schrijven voor één van onze toernooien.

En heb je vragen over onze toernooien? Mail dan naar tcregenboog@metgensbleek.nl of naar tcmetgensbleekopen@metgensbleek.nl.