Neem les

TEnnisles bij Tv Metgensbleek

Tennis is technisch een lastige sport en wij raden ieder jeugdlid en beginner aan om tennisles te nemen. Maar ook reeds ervaren tennissers nemen les om hun spel verder te perfectioneren.

Voor onze jongste jeugdleden (Junior B) leden zit tennisles standaard in het lidmaatschap en word je automatisch ingedeeld. Junior A leden en senior leden kunnen zich inschrijven voor tennisles.

TV Metgensbleek werkt samen met tennisschool Heinerman tennis, de grootste tennisschool in Amersfoort en omstreken.

Voor jeugdleden hanteert Heinerman tennis hanteert een jaarrooster (eerste lesweek basisschool na de zomervakantie tot en met de laatste lesweek basisschool voor de zomervakantie).

Voor senioren wordt er een zomercursus ( april –  september) en een wintercursus ( oktober – maart) aangeboden.

Op TV metgensbleek pagina op de Heinerman tennis website staat altijd het actuele aanbod van tennislessen op onze vereniging. Tevens is het mogelijk om via deze pagina een proefles te boeken.

Contact persoon
Rogier van Ouwenkerk is het aanspreekpunt namens Heinerman tennis voor de TV Metgensbleek. Rogier geeft sinds 2022 les aan de jeugd en vanaf 2024 ook 1 avond in de week aan de senioren. Rogier is te bereiken via email: info@heinermantennis.nl

Tennislessen Senioren

De seniorleden lessen worden gegeven in de avond, van maandag tot en met donderdag. Standaard duur een les 50 minuten. Er is een divers les aanbod voor alle niveaus, van privéles tot groepslessen.

Tennislessen jeugd

Bij de tennislessen voor de jeugd kun je standaard kiezen tussen 1x per week les of 2x per week les. Deze lessen worden gegeven doordeweeks in de middag. Op basis van de beschikbaarheid en niveau van alle jeugdleden wordt er een indeling gemaakt.

Junior A (12 – 17 jaar)

De jeugdleden die op de eerste januari van het verenigingsjaar de zeventienjarige leeftijd nog niet heeft bereikt zijn junior A jeugdleden. 

De junior A leden schrijven kunnen zich inschrijven voor tennisles via onderstaande knop die leidt naar de inschringspagina van Metgensbleek op de website van Heinerman tennis. Daar kan ook de informatie over tarieven gevonden worden.

Heinerman biedt ook de mogelijkheid tot proeflessen. Meer informatie is te vinden via onderstaande button.

Junior B (Jonger dan 12 jaar)

De jongste jeugdgroep zijn de Junior B leden. Dit zijn leden die op de eerste januari van het verenigingsjaar de twaalfjarige leeftijd nog niet hebben bereikt. Voor deze leden heeft TV metgensbleek het alles-in-1 lidmaatschap, waarbij de kosten van de tennisles bij het lidmaatschap inzit. Je wordt dus automatisch ingedeeld, wel ontvangt Heinerman tennis graag de beschikbaarheid van elk jeugdlid.

 

Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst digitaal aan via onderstaande link.