Neem les

TEnnisles bij Tv Metgensbleek

Tennis is technisch een lastige sport en wij raden ieder jeugdlid en beginner aan om tennisles te nemen. Maar ook reeds ervaren tennissers nemen les om hun spel verder te perfectioneren.

Voor onze jongste jeugdleden (Junior B) leden zit tennisles standaard in het lidmaatschap en word je automatisch ingedeeld. Junior A leden en senior leden kunnen zich inschrijven voor tennisles.

Vanaf 2022 werkt TV Metgensbleek samen met twee tennisscholen: Heinerman tennis en Tennisschool Jaap van Pelt

Beide scholen bieden een zomer cursus (1 april – 30 september) en een wintercursus (1 oktober – 30 april) aan.

Heinerman Tennis

De tennislessen voor de jeugd worden verzorgd door Heinerman Tennis. Standaard kun je kiezen tussen 1x per week les of 2x per week les. Deze lessen worden gegeven doordeweeks in de middag.

Junior A (12 – 17 jaar)

De jeugdleden die op de eerste januari van het verenigingsjaar de zeventienjarige leeftijd nog niet heeft bereikt zijn junior A jeugdleden. 

Tarieven per seizoen
1 x week       –   85 euro
2x per week –  165 euro

De junior A leden schrijven kunnen zich inschrijven voor tennisles via onderstaande button.

Heinerman biedt ook de mogelijkheid tot proeflessen. Meer informatie is te vinden via onderstaande button.

Junior B (Jonger dan 12 jaar)

De jongste jeugdgroep zijn de Junior B leden. Dit zijn leden die op de eerste januari van het verenigingsjaar de twaalfjarige leeftijd nog niet hebben bereikt. Voor deze leden heeft TV metgensbleek het alles-in-1 lidmaatschap, waarbij de kosten van de tennisles bij het lidmaatschap inzit. Je wordt dus automatisch ingedeeld

Lees alles over het alles in 1 lidmaatschap door te klikken op onderstaande button

 

Tennisschool Jaap van Pelt

Jaap van Pelt geeft bij TV Metgensbleek tennisles aan seniorleden. Zijn lesdagen zijn standaard op maandag, woensdag en donderdag avond. Je kan je Inschrijven voor zijn tennislessen middels het inschrijfformulier dat je hieronder kan downloaden.

Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst digitaal aan via onderstaande link.