Neem les

TEnnisles bij Tv Metgensbleek

Tennis is technisch een lastige sport en wij raden ieder jeugdlid en beginner aan om tennisles te nemen. Maar ook reeds ervaren tennissers nemen les om hun spel verder te perfectioneren.

Voor onze jongste jeugdleden (Junior B) leden zit tennisles standaard in het lidmaatschap en word je automatisch ingedeeld. Junior A leden en senior leden kunnen zich inschrijven voor tennisles.

Vanaf 2022 werkt TV Metgensbleek samen met twee tennisscholen: Heinerman tennis en Tennisschool Jaap van Pelt

Heinerman tennis hanteert een jaarrooster (eerste lesweek basisschool na de zomervakantie tot en met de laatste lesweek basisschool voor de zomervakantie). Tennisschool Jaap van Pelt biedt een zomer cursus (1 april – 30 september) en een wintercursus (1 oktober – 30 april) aan.

Heinerman Tennis

De tennislessen voor de jeugd worden verzorgd door Heinerman Tennis. Standaard kun je kiezen tussen 1x per week les of 2x per week les. Deze lessen worden gegeven doordeweeks in de middag. De tennisschool ontvangt graag de beschikbaarheid van alle jeugdleden zodat zij een indeling kunnen maken.

Junior A (12 – 17 jaar)

De jeugdleden die op de eerste januari van het verenigingsjaar de zeventienjarige leeftijd nog niet heeft bereikt zijn junior A jeugdleden. 

Tarieven per jaar
Eerste training –   185 euro
Tweede training – 145 euro

De junior A leden schrijven kunnen zich inschrijven voor tennisles via onderstaande knop.

Heinerman biedt ook de mogelijkheid tot proeflessen. Meer informatie is te vinden via onderstaande button.

Junior B (Jonger dan 12 jaar)

De jongste jeugdgroep zijn de Junior B leden. Dit zijn leden die op de eerste januari van het verenigingsjaar de twaalfjarige leeftijd nog niet hebben bereikt. Voor deze leden heeft TV metgensbleek het alles-in-1 lidmaatschap, waarbij de kosten van de tennisles bij het lidmaatschap inzit. Je wordt dus automatisch ingedeeld.

 

Tennisschool Jaap van Pelt

Jaap van Pelt geeft bij TV Metgensbleek tennisles aan seniorleden. Zijn lesdagen zijn standaard op maandag, woensdag en donderdag avond. Je kan je Inschrijven voor zijn tennislessen middels het inschrijfformulier dat je hieronder kan downloaden.

Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst digitaal aan via onderstaande link.