Covid-19

Corona: regels per 26 januari 2022

 Vanaf 26 januari gelden de volgende regels:

·       Buiten en binnen tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag oo

·       Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.

·       Publiek is binnen en buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. 

·       Horeca op sportlocaties mag open tot 22:00 uur, zowel binnen als buiten. Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.

·       Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen:

·       Was vaak of desinfecteer goed uw handen.

·       Houd 1,5 meter afstand van anderen.

·       Blijf thuis bij klachtssssen en laat u direct testen.

·       Volg op het park, op het terras en in het clubhuis de aangegeven looproute.

 

De regels voor het afhangen blijven hetzelfde zoals de laatste weken:

·      Voor het spelen blijft registreren via de app of het afhangbord verplicht.

·      Afhangtijd voor enkelspel 30 minuten en voor dubbelspel 45 minuten.

·       Per dag mag je 1x afhangen via de app en verder via het afhangbord.

·       Heb je afgehangen via de KNLTB App, ben je te laat op de baan en je boeking is gewist, dan moet je opnieuw afhangen via het afhangbord.

·       Heb je afgehangen via de KNLTB App maar ben je plotseling verhinderd, verwijder dan de reservering die je gedaan hebt.

·       Een 5e wisselspeler is toegestaan als die is aangemeld bij het secretariaat.

·       Is je baan na het spelen niet afgehangen door een ander dan mag je doorspelen. Heeft een ander wel afgehangen dan verlaat je de baan en mag je opnieuw een vrije baan afhangen.

·       Gaat het afhangen niet goed of is er een wijziging die je niet meer kunt invoeren met de app meldt dat dan met een mailtje naar secretaris@metgensbleek.nl

·       Het is belangrijk dat we ons met elkaar aan deze regels houden !