Kopen voor je club

Kopen voor je club = Kopen voor TV Metgensbleek

Tennisvereniging Metgensbleek is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 35 euro op. Een weekendje Noordwijk via Booking ongeveer 15 euro en een complete vakantie vaak meer dan 100 euro!
Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen. Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen actiepagina is bijna alles te koop.

Hoe werkt het?

1. Ga naar onze speciale actiepagina – klik op > Kopen voor TV Metgensbleek< of heel makkelijk – klik op de slimme banner aan de rechterkant van iedere pagina

2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt

3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina.

Zo eenvoudig is het !!

Tip 1: De actiepagina is het startpunt van elke aankoop. Bewaar de link op je bureaublad, als favoriet of als opstartpagina in je browser.
Tip 2: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor TV Metgensbleek daarom met iedereen die je kent.

Kopen voor TV Metgensbleek is ook bereikbaar via de slimme banner op onze eigen website www.metgensbleek.nl.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er meer dan 100 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, etc. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen. Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen. Uiteraard krijgt de opbrengst een nuttige bestemming.