Op de locatie van de voormalige bleekvelden aan de zuidkant van park Randenbroek is TV Metgensbleek begonnen. Inmiddels bestaat TV Metgensbleek alweer 40 Jaar, een mooie mijlpaal en dat mag gevierd worden; tijd voor een feestje!

Zaterdag 2 september
In het slotweekend van het Regenboogtoernooi 2023, op zaterdag 2 september, willen we dit jubileumfeest houden. Dit doen we  vanaf ca. 14:00 uur. Het feest is bedoeld voor alle leden, oud leden, sponsoren, gastwinterleden, handbalvrienden en anderen.

Top Tennis
Omdat het wel om 40 jaar tennisvereniging Metgensbleek gaat, blijft tennis natuurlijk wel centraal staan. In de ochtend worden nog mooie partijen gespeeld voor het Regenboogtoernooi, zij die de volgende dag de finale willen halen en daarna zal plaats gemaakt worden op baan 1 voor mooi demonstratietennis van toptennissers uit de regio. Dat is toch gaaf om te zien op ons park, dus kom sowieso daarvoor.

Ben je door dit mooie tennis geïnspireerd, dan kan je altijd zelf ook nog even een balletje slaan of ga je genieten van heerlijke live muziek. Dansen mag zeker. Over het eten hoef je ook niet na te denken, aan het einde van de middag zal dit verzorgd worden.

De kantine blijft daarna ook gewoon open en zal een fijne muziek of een DJ de sfeer er goed in houden.

Kom dus zaterdag 2 september om 14:00 uur naar TV Metgensbleek en geniet mee van al het moois en lekkers.